Zakelijke verzekeringen

Verzekeringsadvies van Polhuis

U wilt als ondernemer alles natuurlijk goed geregeld hebben voor uw bedrijf, zodat u zorgeloos kunt ondernemen en kunt werken aan de groei van uw zaak. Het is dus belangrijk om te kiezen voor de juiste zakelijke verzekeringen in Amsterdam. Kies daarom voor het verzekeringsadvies van Polhuis Financiële Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Uw bedrijf goed verzekeren

Een deel van uw zakelijke verzekeringen in Amsterdam gaat over de materiële zaken van uw bedrijf, bijvoorbeeld uw bedrijfsgebouw(en), inventaris en transport. Wanneer er iets aan de hand is met het pand, wilt u natuurlijk niet dat u daar financieel aan ten onder gaat. Het is dan ook zaak om uw gebouwen en inventaris goed te verzekeren, zodat u zeker weet dat u bij bijvoorbeeld brand, inbraak, of stormschade niet teveel kosten hoeft te maken. Bij de meeste verzekeraars kunt u ook het glas in uw bedrijfspand verzekeren. En heeft u veel geld in kas of ontvangt u regelmatig grote bedragen? Dan is een goede geldverzekering wellicht op zijn plaats. Zo bent u verzekerd als er een overval of inbraak plaatsvindt en er geld wordt gestolen uit uw bedrijf of uw kluis thuis. Natuurlijk is geen enkele onderneming hetzelfde, en daarom vinden we een persoonlijke benadering bij advies over uw zakelijke verzekeringen in Amsterdam ook zeer belangrijk. We kijken naar uw situatie en vinden de best passende verzekering(en) voor u.

Ook zakelijke verzekeringen in Amsterdam voor personeel

Behalve de materiële zaken wilt u natuurlijk goede zakelijke verzekeringen in Amsterdam. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat u rechtsbijstand nodig heeft, een werknemer arbeidsongeschikt raakt, of er per ongeluk schade veroorzaakt wordt bij een zakenrelatie. Dat kan natuurlijk zorgen voor hoge kosten. Zorg daarom dat u ook hiervoor goed verzekerd bent en win voor deze zakelijke verzekeringen in Amsterdam ons advies in. En wellicht wilt u ook graag denken aan uw eigen pensioen of het pensioen van uw werknemers. Uw medewerkers stellen een goede pensioenregeling zeer op prijs, en voor uzelf is het natuurlijk ook prettig als u na al dat harde werken onbezorgd van uw pensioen kunt genieten. Ook over deze pensioenregelingen vertellen we u graag meer.

Houd het overzichtelijk!

Misschien herkent u het wel: de verzekering van uw bedrijfspand heeft u via een tussenpersoon afgesloten, uw autoverzekering van de zaak bij de ANWB, en de pensioenregeling voor uw personeel loopt weer ergens anders. Al deze polissen zitten ergens in een map, maar hoe zit het nou precies? Zo heeft u natuurlijk geen overzicht meer. Wanneer u kiest voor Polhuis heeft u één contactpersoon die alles weet over uw verzekeringen en andere financiële regelingen. Zo heeft u weer overzicht, en weet u zeker dat u niet teveel betaalt!

Bel dus Polhuis Financiële Diensten in Amsterdam!

Wilt u voor uw bedrijf ook de beste zakelijke verzekeringen in Amsterdam? Laat u dan adviseren door Polhuis Financiële Diensten! Wanneer u het contactformulier hier op de website invult hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ook een e-mail sturen naar info@polhuisfd.nl. Belt u ons liever? Geen probleem, bel dan naar 020-6360881. Vind met Polhuis Financiële Diensten de beste zakelijke verzekeringen in Amsterdam zodat u zorgeloos kunt ondernemen!

Vragen over een dienst of product?