Particuliere verzekeringen

Uw particuliere verzekeringen in Amsterdam goed geregeld

Wanneer u of uw gezinsleden iets overkomt, wilt u daar natuurlijk niet ook nog financiële zorgen bij hebben. Daarom wilt u uw particuliere verzekeringen in Amsterdam goed geregeld hebben. Polhuis Financiële Diensten voorziet al sinds 1943 in advies over alle soorten schade- en levensverzekeringen, maar we zijn ook specialist in sparen, beleggen, aanvullend pensioen en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

De verzekering van uw woning goed geregeld

Voor alle verzekeringszaken die met uw woning te maken hebben, kunt u terecht bij Polhuis. Een deel van onze particuliere verzekeringen in Amsterdam gaan over woonhuis en inboedel. Wanneer er iets gebeurt met uw woning kan dat leiden tot grote financiële problemen. U kunt daarom niet zonder goede verzekeringen die de schade kan dekken. Denkt u bijvoorbeeld aan een opstalverzekering. Deze is verplicht als u een hypotheek heeft, en vaak krijgt u bij het afsluiten van een hypotheek ook een aanbod om uw opstalverzekering af te sluiten bij dezelfde aanbieder. Maar u bent vrij in de keuze voor een opstalverzekering, en het kan voordeliger of gunstiger zijn om deze ergens anders af te sluiten. Voor al het advies wat betreft particuliere verzekeringen in Amsterdam die te maken hebben met uw woning moet u bij Polhuis Financiële Diensten zijn.

Verzekeringen voor u en uw gezin

Naast uw woning wilt u natuurlijk ook dat u en uw gezin goed verzekerd zijn. Als hen iets overkomt dan wilt u natuurlijk niet dat u zich ook nog zorgen moet maken over de financiën. Denkt u bij deze verzekeringen bijvoorbeeld aan:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Zorgverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering

Hierbij kan het soms lastig zijn om de juiste particuliere verzekeringen in Amsterdam te vinden. Er zijn ontzettend veel aanbieders, en bij iedere aanbieder bent u voor verschillende dingen verzekerd. Maar daarom gebruik van ons verzekeringsadvies voor particuliere verzekeringen in Amsterdam. Dan bent u verzekerd van een pakket dat het beste bij u past, tegen een gunstige prijs!

Altijd onderweg? Polhuis verzekeringsadvies!

Bent u vaak onderweg? Iedere dag op en neer naar uw werk met de auto, weekendjes weg met de camper of op reis met uw gezin? Ook dan is het belangrijk uw verzekeringen goed te regelen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u brokken maakt met de auto, er iets stuk gaat aan de caravan of uw reis gecancelled moet worden. Laat u daarom door ons adviseren over bijvoorbeeld de beste annuleringsverzekering, reisverzekering of autoverzekering. Zo zijn uw kosten gedekt en kunt u onbezorgd op reis!

Neem contact op met Polhuis!

Zorg dus dat u goed verzekerd bent en laat u door Polhuis adviseren voor uw particuliere verzekeringen in Amsterdam. Zo kunt u zorgeloos genieten van de leuke dingen in het leven! Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier op de website, mail naar info@polhuisfd.nl of bel naar 020-6360881. Voor een onbezorgd leven kiest u voor het advies van Polhuis Financiële Diensten als het gaat om uw particuliere verzekeringen in Amsterdam!

Vragen over een dienst of product?