Makelaardij Amsterdam

Makelaardij

Wij staan u graag bij bij de aankoop/ verkoop van de woning. Wij doen dit als service voor onze klanten en doen het anders dan de gemiddelde makelaar;

  • meer betrokken
  • niet op een courtage van de verkoopprijs
  • tegen vaste lage tarieven (plus bedrag per bezichtiging/per uur)

Meer weten? maak een vrijblijvende afspraak!

Makelaardij Amsterdam? Polhuis Financiële Diensten!

Wanneer u in Amsterdam een huis wilt kopen of verkopen is dat best een onderneming. Zorg daarom dat u goed voorbereid te werk gaat en win het hypotheekadvies van makelaardij Polhuis in Amsterdam in. Of wilt u juist een huis verkopen? Kies dan voor de aankoopmakelaar van Polhuis! Meer weten over onze makelaardij in Amsterdam? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Wij helpen uw huis te verkopen in Amsterdam!

Als u makelaardij Polhuis in Amsterdam inschakelt, bent u goedkoper uit dan bij de meeste makelaars. Zij rekenen namelijk een tarief van tussen de 1,5 en 2% van de uiteindelijke verkoopprijs. Bij ons bent u echter goedkoper uit. We maken voor u prachtige foto’s van uw woning en plaatsen uw woning op diverse websites (waaronder Funda.nl). Bovendien overlegt onze verkoopmakelaar met u over een reële vraagprijs, verzorgt hij de promotie van uw woning, en doet hij de onderhandelingen met eventuele kopers. Zo kunt u dus zorgeloos uw huis verkopen zonder dat u daarvoor te veel geld kwijt bent. En dat is wel zo ontspannen!

Een huis kopen of hypotheekadvies?

Makelaardij Polhuis in Amsterdam is ook uw adres wanneer u een huis wilt kopen of op zoek bent naar onafhankelijk hypotheekadvies. Wanneer u een huis gaat kopen, wilt u natuurlijk de meest gunstige hypotheek. Het nadeel van het hypotheekadvies bij uw bank, is dat uw hypotheekadviseur daar alleen de producten kan aanbieden van zijn of haar bank. Makelaardij Polhuis in Amsterdam voorziet u echter van onafhankelijk hypotheekadvies. Bij ons heeft u de keuze uit allerlei producten van een groot aantal aanbieders. We kijken samen met u naar uw persoonlijke en financiële situatie en natuurlijk ook uw toekomstwensen en geven u aan de hand daarvan betrouwbaar hypotheekadvies. Zo weet u zeker dat u de beste hypotheek voor uw situatie vindt!

Neem contact op met Makelaardij Polhuis in Amsterdam!

Kies dus voor makelaardij Polhuis in Amsterdam als u uw woning wilt verkopen of juist op zoek bent naar uw droomhuis! Neem contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden. Vul het contactformulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ons ook mailen via info@polhuisfd.nl of bellen op telefoonnummer 020-6360881. Wanneer u een woning wilt kopen of verkopen gaat u eerst naar Makelaardij Polhuis in Amsterdam!

Vragen over een dienst of product?