Ons team

Ed Ditzel

Hallo, ik ben Ed en ik ben vanaf 1994 werkzaam bij Polhuis Financiële Diensten. Eerst 6 jaar als bedrijfsleider en vanaf begin 2000 als eigenaar van Polhuis Financiële Diensten. Naast de algehele verantwoording van kantoor, geef ik graag advies op maat: bij ons op kantoor, of bij u thuis. Tevens ben ik u graag van dienst als makelaar, bij de aan- of verkoop van uw woonhuis/woonark.

Graag geniet ik van mijn gezin; lekker wandelen in het bos of op het strand, of varen door de grachten van Amsterdam.

Ik geef al vanaf 1980 met veel plezier (als vrijwilliger) zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. Super om kinderen te helpen watervrij te maken, mijn kennis te kunnen overbrengen en iets te kunnen betekenen voor de maatschappij!

Sylvia van Buren

Sylvia van Buren werkt al jaren in de binnendienst verzekeringen een heeft veel ervaring op gebied van verzekeringen. Naast advisering van klanten, verwerken van mutaties, doet ze ook de schade afwikkeling. Ze is u graag van dienst.

Aanwezig op dinsdag tot en met vrijdag!

Sylvia Rikkelman

Sylvia Rikkelman werkt bij ons op kantoor en haar werkzaamheden bestaan naast doorvoeren van mutaties en dergelijke uit completeren van hypotheekdossiers, zodat de adviseur u nog sneller van dienst kan zijn.

Zij is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag en is u graag van dienst!

Vragen over een dienst of product?