Woning verkopen Amsterdam

Verkoop uw woning in Amsterdam succesvol met Polhuis

Er komt een boel op u af wanneer u een woning gaat verkopen in Amsterdam. Het is zaak een reële vraagprijs neer te zetten, uw huis te promoten en te onderhandelen met kopers. Met de verkoopbegeleiding van Polhuis Financiële Diensten kunt u uw woning zorgeloos verkopen in Amsterdam. Lees verder of neem contact op voor meer informatie!

Uw woning verkopen in Amsterdam kan flink lastig zijn

U wilt uw huis verkopen, maar hoe pakt u dat het beste aan? Hoe bepaalt u een reële waarde, hoe kunt u uw woning het best presenteren, en welke stappen onderneemt u om uw woning zo goed mogelijk te verkopen? Er zijn dus een boel beslissingen die genomen moeten worden. Daarbovenop komt wellicht nog de emotie van het huis moeten ‘loslaten’ en de herinneringen die eraan vastzitten. Uw woning optimaal verkopen in Amsterdam vereist bovendien nogal wat kennis van de huidige huizenmarkt.

Schakel daarom de verkoopbegeleiding van Polhuis in!

Wanneer u uw woning gaat verkopen in Amsterdam met de verkoopbegeleiding van Polhuis nemen wij u al deze zaken uit handen. Samen met u kijken we naar een reële vraagprijs voor de woning. We weten precies voor welke prijs vergelijkbare woningen verkocht zijn en we kennen de huizenmarkt als geen ander. Ook zorgen we voor een goede promotie van uw woning. We maken mooie foto’s, zorgen dat er een ‘te koop’ bord bij uw woning geplaatst wordt en vermelden deze op verschillende websites (bijvoorbeeld Funda.nl). Bovendien regelen we de verkoop zelf:

  • We verzorgen bezichtigingen
  • We onderhandelen met potentiële kopers
  • De benodigde stukken brengen we naar de notaris
  • We zorgen voor de vervaardiging van het koopcontract
  • De nota van afrekening wordt door ons gecontroleerd

U heeft bij ons één vast aanspreekpunt voor vragen die ook uw vast sparringpartner is. We laten ons hierin niet leiden door emoties, maar willen voor u de beste verkoop regelen. Uw woning verkopen in Amsterdam met Polhuis Financiële Diensten loopt zo dus soepel en zorgeloos, en u weet zeker dat u uw woning tegen een goede prijs verkoopt.

Uw woning verkopen via Polhuis? Bij ons bent u voordeliger uit!

Het tarief voor verkoopbegeleiding ligt bij de meeste makelaars tussen de 1,5 en 2% van de uiteindelijke verkoopprijs. Maar kiest u voor de verkoopbegeleiding van Polhuis, dan kunt u uw woning veel voordeliger verkopen in Amsterdam! Voor het maken van de foto’s en het promoten van uw woning rekenen we een vast laag bedrag, dat niet afhankelijk is van de verkoopprijs van uw woning. En vervolgens betaalt u een klein bedrag per bezichtiging. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent: een vaste, zeer scherpe prijs voor onze verkoopbegeleiding! U komt bij Polhuis dus niet voor verrassingen te staan. En zo kunt u wel zo ontspannen uw woning verkopen in Amsterdam!

Polhuis Financiële Diensten is onze adviseur geweest bij aankoop van onze eerste woning. Tevens heeft Ed ons vakkundig geadviseerd over de verschillende verzekeringen. Zeker een aanrader!

Bel dus Polhuis Financiële Diensten!

Wanneer u uw woning gaat verkopen in Amsterdam belt u dus Polhuis Financiële Diensten. Dan betaalt u niet teveel en kunt u zorgeloos uw woning verkopen voor de juiste prijs! Wilt u meer informatie over onze verkoopbegeleiding? Neem dan contact met ons op door het formulier op de website in te vullen. U kunt ons ook een mail sturen via info@polhuisfd.nl of bellen op telefoonnummer 020-6360881. Ga altijd eerst langs Polhuis Financiële Diensten als u een woning gaat verkopen in Amsterdam!

Vragen over een dienst of product?