Woning kopen Amsterdam

Koop uw droomhuis in Amsterdam met Polhuis

Er komt een boel op u af wanneer u een woning wilt gaan kopen in Amsterdam. Is de vraagprijs wel reëel? En hoe zit het met de bouwtechnische staat van de woning? Polhuis Financiële Diensten neemt u deze zaken uit handen. Zo bent u verzekerd van de juiste koop en kunt u zorgeloos uw nieuwe woning kopen in Amsterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een woning kopen in Amsterdam

De huizenmarkt is continu aan veranderingen onderhevig. Vroeger ging u allerlei makelaars langs om folders op te halen, maar nu moet u er ‘s ochtends als de kippen bij zijn om de nieuwe woningen op internet te zien verschijnen. Wanneer u dan een woning gevonden heeft dan stapt u naar de verkopend makelaar. Deze is er uiteraard op uit om een zo hoog mogelijke prijs voor zijn of haar opdrachtgever te realiseren. U bent verliefd op de woning die u op het oog heeft: die moet het echt worden! Het is dan lastig om objectief te blijven in de onderhandelingen, en de kans is groot dat u een te hoge prijs neertelt voor uw nieuwe droomhuis. Schakel dus de aankoopbegeleiding van Polhuis Financiële Diensten in wanneer u een woning gaat kopen in Amsterdam!

De aankoopbegeleiding van Polhuis

Met onze aankoopbegeleiding heeft u een zakelijke sparringpartner die nuchter naar uw droomwoning kan kijken en u professioneel begeleidt wanneer u een woning gaat kopen in Amsterdam. Wij helpen u bijvoorbeeld met:

  • Het beoordelen of de vraagprijs reëel is
  • Het controleren van de koopakte die de verkopend makelaar heeft opgesteld
  • Het onderzoeken van de bouwtechnische staat van de woning
  • Het realiseren van een zo laag mogelijke prijs

Zo heeft u dus altijd een sparringpartner die precies weet hoe de huidige huizenmarkt in elkaar steekt en hoe de koop van een huis aangepakt moet worden. Onze aankoopbegeleider gaat niet zomaar akkoord met een te hoge vraagprijs. Betaal dus niet te veel en schakel Polhuis Financiële Diensten in als u een woning gaat kopen in Amsterdam.

Kies Polhuis ook voor onafhankelijk hypotheekadvies

Wanneer u een woning gaat kopen in Amsterdam dan komt natuurlijk ook de hypotheek om de hoek kijken. Kies Polhuis dan ook voor betrouwbaar, onafhankelijk hypotheekadvies. Uw bank kan u alleen producten aanbieden die zij zelf verkopen, maar bij Polhuis zoeken we voor u de beste hypotheek uit vele producten van verschillende aanbieders. Zo vinden we altijd de hypotheek die het beste bij uw situatie past!

Polhuis Financiële Diensten is onze adviseur geweest bij aankoop van onze eerste woning. Tevens heeft Ed ons vakkundig geadviseerd over de verschillende verzekeringen. Zeker een aanrader!

Bel dus Polhuis Financiële Diensten!

Gaat u dus een woning kopen in Amsterdam? Bel dan eerst Polhuis Financiële Diensten. Zo betaalt u niet te veel en weet u zeker dat de koop van uw droomhuis zorgeloos verloopt. Meer weten? Bel ons dan op telefoonnummer 020-6360881. U kunt ook een mail sturen naar info@polhuisfd.nl of het contactformulier op de website invullen, dan hoort u zo snel mogelijk van ons!

Vragen over een dienst of product?