Verkoopbegeleiding Amsterdam

Verkoop uw huis met onze verkoopbegeleiding in Amsterdam!

Wanneer u uw huis gaat verkopen komt er een boel op u af. U moet een reële vraagprijs neerzetten, uw huis promoten, onderhandelen met eventuele kopers én de juiste stukken naar de notaris sturen. De verkoopbegeleiding in Amsterdam van Polhuis Financiële Diensten neemt u dit uit handen. Meer weten? Neem contact op!

Uw huis verkopen is een hele klus

U wilt uw huis verkopen, maar hoe pakt u dat aan? Wat is een reële waarde, hoe presenteert u uw woning het best, en wat kunt u doen om uw woning zo snel en goed mogelijk te verkopen? Een heleboel beslissingen die genomen moeten worden. Daarbovenop komt wellicht nog de emotie van het huis moeten ‘loslaten’. Bovendien vereist het nogal wat kennis van de huidige huizenmarkt om uw woning optimaal te kunnen verkopen.

Schakel dus de Polhuis verkoopbegeleiding in Amsterdam in!

Onze verkoopbegeleiding in Amsterdam neemt u al deze zaken uit handen. Samen met u kijken we naar een reële vraagprijs van uw woning. We kennen de huizenmarkt als geen ander en weten ook tegen welke prijs vergelijkbare woningen in uw buurt verkocht zijn. Bovendien zorgen we dat uw woning goed gepromoot wordt. We maken mooie foto’s, plaatsen een ‘te koop’ bord bij uw woning, en vermelden deze op verschillende websites, waaronder Funda.nl. En ook bij de verkoop zelf ondernemen we de benodigde stappen, zoals:

  • We doen de onderhandelingen met eventuele kopers
  • We zorgen voor vervaardiging van het koopcontract
  • We zorgen dat de benodigde stukken bij de notaris terechtkomen
  • We controleren de nota van afrekening

Bij ons heeft u bovendien één vast aanspreekpunt voor vragen en een vaste sparringpartner die zich niet zal laten leiden door emoties, maar voor u de beste verkoop wil realiseren. Met de verkoopbegeleiding in Amsterdam van Polhuis Financiële Diensten verkoopt u uw woning dus zorgeloos tegen een goede prijs.

Bij Polhuis bent u voordeliger uit!

Bij de meeste makelaars ligt het tarief tussen de 1,5 en 2% van de uiteindelijke verkoopprijs. Met de verkoopbegeleiding in Amsterdam van Polhuis bent u echter voordeliger uit. Bij Polhuis betaalt u een vast bedrag voor het maken van de foto’s en het promoten van uw woning. En dit bedrag is niet afhankelijk van de verkoopprijs! Daarnaast rekenen we ook een vast, zeer laag bedrag per bezichtiging. Zo weet u bij ons dus precies waar u aan toe bent! U heeft een vaste, zeer scherpe prijs voor onze verkoopbegeleiding en u komt nooit voor onvoorziene kosten te staan. Zo verkoopt u uw huis dus heerlijk ontspannen!

Polhuis Financiële Diensten is onze adviseur geweest bij aankoop van onze eerste woning. Tevens heeft Ed ons vakkundig geadviseerd over de verschillende verzekeringen. Zeker een aanrader!

Neem contact met ons op!

Wilt u ook uw woning succesvol verkopen met de verkoopbegeleiding in Amsterdam van Polhuis Financiële Diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We zijn te bereiken op telefoonnummer 020-6360881, door te mailen naar info@polhuisfd.nl of vul het contactformulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons! Ga voor een succesvolle verkoop van uw woning en kies voor de verkoopbegeleiding in Amsterdam van Polhuis Financiële Diensten.

Vragen over een dienst of product?