Pensioenadvies Amsterdam

Uw onafhankelijke pensioenadviseur

Door de ontwikkelingen van de laatste jaren is de pensioenzekerheid een stuk minder groot geworden. Hoe zit het met uw financiële situatie als u stopt met werken? Polhuis Financiële Diensten geeft u betrouwbaar onafhankelijk pensioenadvies. Meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

De drie pijlers van het pensioenstelsel

In Nederland bestaat het pensioenstelsel uit drie pijlers: de AOW van de overheid, het pensioen dat u bij uw werkgever opbouwt en de pensioenvoorzieningen die u zelf treft. De eerst twee zijn aan externe veranderingen onderhevig: de AOW-leeftijd is nu 67 jaar en het percentage van uw salaris dat wordt gebruikt om pensioen op te bouwen gaat omlaag. U moet dus langer doorwerken en bouwt minder pensioen op. Uw eigen voorziening wordt dus belangrijker. Laat u daarom in deze snel veranderende tijd goed adviseren en kies voor het pensioenadvies in Amsterdam van Polhuis Financiële Diensten.

Ons pensioenadvies in Amsterdam

Wanneer u Polhuis inschakelt voor pensioenadvies in Amsterdam helpen we u met het verbeteren van uw pensioeninkomsten. Hoe we dat het beste kunnen doen, hangt af van allerlei factoren, waaronder:

  • Uw leeftijd
  • Huidige en vroegere pensioenregelingen
  • Uw hypotheek
  • De gezinssituatie
  • Of u spaart of belegt

Kortom, ons pensioenadvies in Amsterdam is echt maatwerk. We analyseren uw pensioensituatie en adviseren over de maatregelen die kunt treffen.

Maak een financiële planning

Uw pensioen hangt natuurlijk samen met al uw andere financiën. Met een financieel plan kunt u in kaart brengen hoe uw financiën er in de toekomst uit zullen zien. Het zorgt voor een stabiel inkomen in iedere levensfase en voor realistische vermogensgroei. Zo geeft een financieel plan dus rust, omdat u zekerheid en controle heeft over uw financiën. Nu én in de toekomst. Wanneer u kiest voor ons pensioenadvies in Amsterdam helpen we u ook graag bij het maken van zo’n financiële planning. Dan kunt u voorbereid en onbezorgd de toekomst tegemoet!

Polhuis Financiële Diensten is onze adviseur geweest bij aankoop van onze eerste woning. Tevens heeft Ed ons vakkundig geadviseerd over de verschillende verzekeringen. Zeker een aanrader!

Neem contact op met Polhuis Financiële Diensten!

Wilt u dus pensioenadvies in Amsterdam inwinnen, kies dan voor Polhuis Financiële Diensten. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbaar, onafhankelijk advies. U kunt zo zorgeloos uw oude dag tegemoet. Wilt u meer weten over ons pensioenadvies in Amsterdam, of over onze andere diensten? Bel dan naar 020-6360881, mail ons op info@polhuisfd.nl of vul het formulier op de website in. Met het gedegen pensioenadvies in Amsterdam van Polhuis Financiële Diensten bent u voorbereid op de toekomst!

Vragen over een dienst of product?