Onafhankelijk adviseur Amsterdam

Schakel Polhuis in als uw onafhankelijk adviseur in Amsterdam

Of u nu uw financiën goed geregeld wilt hebben, u wilt laten adviseren over de beste verzekeringen, of op zoek bent naar hypotheekadvies, Polhuis Financiële Diensten is uw onafhankelijk adviseur in Amsterdam. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Altijd onafhankelijk advies

Bij Polhuis Financiële Diensten weet u altijd zeker dat u een onafhankelijk adviseur in Amsterdam kiest. Waar de adviseur van bijvoorbeeld uw bank u alleen de producten kan aandragen die uw bank aanbiedt, kan uw onafhankelijk adviseur in Amsterdam juist een breed scala aan producten van verschillende aanbieders adviseren. De producten van uw bank zijn immers niet per se de beste keuzes voor uw situatie. Wellicht bent u goedkoper uit wanneer u voor een andere hypotheek gaat, of geeft een andere verzekering een betere dekking. Kiezen voor een onafhankelijk adviseur in Amsterdam kan u dus veel voordeel opleveren op de lange termijn.

Onze onafhankelijke adviesdiensten

Schakel onze onafhankelijke adviseur in Amsterdam in voor een breed scala aan adviesdiensten. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor betrouwbaar hypotheekadvies. Daarvoor kijken we naar uw persoonlijke en financiële situatie en vinden we de hypotheek die het voordeligst is en het best bij u past. Maar u kunt ook contact met ons opnemen voor onafhankelijk verzekeringsadvies, op zowel persoonlijk vlak als voor ondernemers. Denkt u bijvoorbeeld aan advies over verzekeringen zoals:

  • Opstalverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering, zowel particulier als zakelijk
  • Verzekering voor de inventaris en goederen van uw bedrijf
  • Reisverzekering

Voor iedere soort verzekering staan we u met raad en daad bij, niet alleen bij het kiezen en afsluiten van de verzekering, maar ook tijdens de looptijd of bij onverhoopte schade.

Houd het overzicht

Misschien kent u het wel: uw zorgverzekering heeft u zelf online afgesloten, de reisverzekering loopt via de ANWB, de hypotheek via uw bank, en zelf heeft u totaal geen overzicht meer. Misschien betaalt u wel veel te veel voor uw verzekeringen! Wanneer u kiest voor het onafhankelijk advies in Amsterdam van Polhuis is het mogelijk om alles door ons te laten regelen. Zo behoudt u het overzicht en weet u zeker dat u niet te veel betaalt!

Polhuis Financiële Diensten is onze adviseur geweest bij aankoop van onze eerste woning. Tevens heeft Ed ons vakkundig geadviseerd over de verschillende verzekeringen. Zeker een aanrader!

Bel onze onafhankelijk adviseur in Amsterdam!

Wilt u graag meer weten over onze onafhankelijk adviesdiensten? Of wilt u onze onafhankelijk adviseur in Amsterdam inschakelen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website, door te mailen naar info@polhuisfd.nl of te bellen naar 020-6360881. Schakel de onafhankelijk adviseur in Amsterdam van Polhuis Financiële Diensten in voor betrouwbaarheid en zekerheid.

Vragen over een dienst of product?