Assurantiekantoor Amsterdam

Ons assurantiekantoor in Amsterdam

Zoekt u een betrouwbaar assurantiekantoor in Amsterdam? Kies dan Polhuis Financiële Diensten. Al sinds 1943 staan we onze klanten met raad en daad bij, zowel bij het tot stand komen van de verzekering als tijdens het verloop hiervan. Meer weten over onze diensten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Verzekeringen
Makelaardij
Hypotheken

Particuliere verzekeringen

U kunt bij ons assurantiekantoor in Amsterdam terecht voor alle soorten schade- en levensverzekeringen van een zeer groot aantal aanbieders. Wij vinden voor u de verzekering die het beste bij u past, voor een goede premie. Heeft u bijvoorbeeld pas een huis gekocht? Als u ook een hypotheek heeft, is een opstalverzekering verplicht. Vaak krijgt u bij het afsluiten van een hypotheek ook een aanbod om de woning bij dezelfde aanbieder te verzekeren, maar u bent vrij om zelf een verzekeraar te kiezen. Wellicht bent u namelijk met een andere verzekering beter uit. Behalve voor een opstalverzekering kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld:

  • Een inboedelverzekering
  • Verkeersverzekeringen (auto, motor, of bromfiets)
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Uw zorgverzekering
  • Verzekeringen voor recreatie (denkt u aan uw caravan, kampeerauto of annuleringsverzekering voor uw reis

Zakelijke verzekeringen

Behalve voor u persoonlijk bieden we als assurantiekantoor in Amsterdam ook advies bij zakelijke verzekeringen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verzekering voor uw bedrijfsgebouw(en), inventaris, of goederentransport. Maar ook voor verzekeringen die voor u en uw personeel belangrijk zijn, staan we u bij. Bijvoorbeeld voor het pensioen van uw personeel, ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid van een van uw werknemers, of een rechtsbijstandsverzekering voor uw bedrijf. Maar vergeet uzelf ook niet: denk bijvoorbeeld ook aan uw eigen pensioen of arbeidsongeschiktheid. Ons verzekeringsadvies is geheel op maat. Als uw assurantiekantoor in Amsterdam vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. We denken graag met u mee, zodat u de verzekering vindt die het beste bij u en uw bedrijf past.

Woning kopen of verkopen?

Behalve voor uw belastingadvies kunt u bij ons assurantiekantoor in Amsterdam ook terecht wanneer u een woning wilt kopen of verkopen. Wanneer u Polhuis inschakelt als uw verkoopmakelaar bent u goedkoper uit dan bij andere verkoopmakelaars. Bovendien maken we foto’s, een brochure, en plaatsen we uw woning op verschillende websites (waaronder Funda.nl). Ook doen we de onderhandeling met eventuele kopers voor u en zorgen we ervoor dat de juiste stukken bij de notaris terechtkomen. Zo kunt u dus zorgeloos uw huis verkopen! Overigens helpen we u ook graag bij het vinden van uw droomhuis.

Polhuis Financiële Diensten is onze adviseur geweest bij aankoop van onze eerste woning. Tevens heeft Ed ons vakkundig geadviseerd over de verschillende verzekeringen. Zeker een aanrader!

Neem contact op!

Wilt u meer weten over de diensten van Polhuis als uw assurantiekantoor in Amsterdam? Of wilt u graag ons gedegen verzekeringsadvies? Neem dan contact met ons op! Als u het contactformulier op de website invult, hoort u zo snel mogelijk van ons. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar info@polhuisfd.nl of bellen naar 020-6360881. Polhuis Financiële Diensten is uw assurantiekantoor in Amsterdam voor gedegen verzekeringsadvies!

Vragen over een dienst of product?