Aankoopbegeleiding Amsterdam

Aankoopbegeleiding in Amsterdam

Wanneer u een huis gaat kopen dan komt er een heleboel op u af. Onze aankoopbegeleiding in Amsterdam helpt u hierbij. Is de vraagprijs wel reëel? En hoe zit het met de bouwtechnische staat van uw woning? Al dit uitzoekwerk nemen we u uit handen. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Een huis kopen in een veranderende huizenmarkt

De huizenmarkt verandert continu: waar u vroeger langs allerlei makelaars ging om folders op te halen, kijkt u nu ‘s ochtends als eerste op internet om te zien welke nieuwe woningen erbij zijn gekomen. Wanneer u dan een woning gevonden heeft, maakt u een afspraak met de verkopend makelaar. Uiteraard wil deze een zo hoog mogelijke prijs realiseren voor zijn opdrachtgever. Maar u bent natuurlijk verliefd op de woning die u op het oog heeft, die moet het worden! De verkopend makelaar weet daar slim op in te spelen, en zo kan het zijn dat u uw nieuwe huis voor een te hoge prijs koopt. Kies daarom voor de aankoopbegeleiding in Amsterdam van Polhuis Financiële Diensten.

Onze aankoopbegeleiding in Amsterdam

Wanneer u onze aankoopbegeleiding in Amsterdam inschakelt, heeft u een zakelijke, objectieve sparringpartner die heel nuchter naar de woning kan kijken en u op een professionele manier begeleidt bij de eventuele koop van de woning. Wij helpen u bijvoorbeeld:

  • Beoordelen of de vraagprijs reëel is
  • Controleren van de koopakte die is opgesteld door de verkopend makelaar
  • De bouwtechnische staat van de woning onderzoeken
  • Een zo laag mogelijke prijs realiseren

Zo heeft u dus altijd iemand die zakelijk naar de woning kijkt, en die niet zomaar akkoord gaat met een te hoge vraagprijs. Bovendien weten we bij Polhuis Financiële Diensten precies hoe we de koop van een huis moeten aanpakken en hoe de huidige huizenmarkt in elkaar steekt. Schakel dus onze aankoopbegeleiding in Amsterdam in voor een zorgeloze aankoop van uw nieuwe droomhuis!

Ook voor onafhankelijk hypotheekadvies

Wanneer u dan uw droomhuis gevonden heeft is er natuurlijk nog iets waar u aan moet denken: de hypotheek. Een huis kopen is een ingrijpende financiële beslissing, en een goed hypotheekadvies is dan ook zeer belangrijk. Het kan u in de loop van de jaren enorm veel geld schelen. Als huiseigenaar krijgt u bovendien te maken met allerlei regelgeving waar u wellicht nog niet bekend mee was. Daar kunnen we u gelukkig alles over vertellen. Samen met u zoeken we uit hoe uw hypotheek er uit moet zien. Onze aankoopbegeleiding in Amsterdam is maatwerk, en we houden bij ons hypotheekadvies dan ook rekening met wat uw huidige situatie is en welke plannen en wensen u voor de toekomst heeft. Wilt u misschien kinderen? Of verwacht u andere grote veranderingen? Aan de hand van deze informatie zoeken we voor u uit wat de mogelijkheden zijn en welke hypotheekvorm het beste bij u past. U krijgt van ons een adviesrapport over wat de beste hypotheek voor u is en hoeveel u daarvoor betaalt. Zo maakt u de beste keuze voor de toekomst!

Polhuis Financiële Diensten is onze adviseur geweest bij aankoop van onze eerste woning. Tevens heeft Ed ons vakkundig geadviseerd over de verschillende verzekeringen. Zeker een aanrader!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze aankoopbegeleiding in Amsterdam? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website, door te mailen naar info@polhuisfd.nl of te bellen naar 020-6360881. Schakel dus de aankoopbegeleiding in Amsterdam in van Polhuis Financiële Diensten en vind zorgeloos uw nieuwe droomhuis!

Vragen over een dienst of product?