Krommenieërweg 120

1521HL Wormerveer

Verkocht

Omschrijving

ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT!!

Deze super sfeervolle en uitgebouwde twee onder een kapwoning staat in het gezellige Wormerveer, is netjes afgewerkt en heeft een zonnige achtertuin. Ideale woning voor starter(s).

entree; hal met garderobe, meterkast, toilet met spoelbakje. Vanuit de hal komt u in de sfeervolle en lichte huiskamer met laminaatvloer (houten toplaag) en een gezellige open haard.
Tevens is er een open keuken in rechte opstelling, welke is v.v. allerlei app., zoals 5 pits gascomfort, afzuigschouw, combi magn. (whirlpool) en een vaatw. Apart is er een koel-/vriescombi aanwezig.

De woning is medio 2008/2009 geheel is uitgebouwd waardoor de woonkamer en boven ruimte aanzienlijk is vergroot. M.b.v. de vaste trap vanuit de hal, komt u op de overloop, waar een luxe badk. met hoekbad , dubbele wastafel met badmeubel. Tevens bevindt zich hier het tweede (zwevend)toilet. Deze is keurig betegeld en uitgevoerd met designradiator. Tevens is hier de droger-/wasmachine aansluiting.

Op deze verdieping vindt u een tweetal royale slaapkamers, aan de straatzijde met een dakkapel. In de kinder-/hobby-/werkkamer treft u tevens een handige vliering aan, die gebruikt kan worden voor opslag. De hardhouten kozijnen zijn recentelijk geschilderd en voorzien van dubbelglas.

In de ruime tuin (gelegen NO), is nog een houten schuurtje (betonnen vloer) met elektra. De achtertuin is achterom bereikbaar. De ruime en lichte achtertuin heeft een heerlijke (zonnige) zithoek en kan onderhoudsarm genoemd worden.

De cv is een Intergas HR 2004 wordt jaarlijks onderhouden. De woning is gebouwd in 1902, maar medio 2008/2009 aanzienlijk gerenoveerd (huiskamer, keuken, badkamer)
De voorzijde van de woning heeft naast stucwerk een houten opbouw en de achterzijde is voorzien van wezerlith delen (onderhoudsarm).
Er is voldoende parkeermog. in de gezellige winkelstraat, waar tevens wekelijks (wo) markt gehouden wordt.

Kom eens kijken!!

Kenmerken

Opp. woonkamer 31 m2
Verdiepingen 2
Slaapkamers 2
Bijgebouw (schuur) Hout
Hellend dak Pannen
Aantal toiletten 2
Lengte achtertuin 10 m
Ligging achtertuin Noord
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Keuken type Open
Aantal badkamers 1
Afwerking badkamer Zeer luxe