Tjasker 61

1035CS Amsterdam

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Dit, keurig afgewerkte, moderne appartement 8e etage, met 2 (maar mogelijk 3) slaapkamers, in kindvriendelijke buurt moet u gezien hebben! DEZE WONING IS GEHEEL GEMEUBILEERD!

Heerlijk zonnig balkon op ZW, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten. Goede infrastruct. richting Amsterdam, Zaandam en Purmerend en op fiets-afstand het prachtige natuurgebied Het Twiske. Winkelcentrum, scholen, speelaccomodatie en busverbinding direct grenzend aan de flat.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruim gras/speelveld met begroeïng. Vlakbij vindt u ruimschoots parkeer- gelegenheid, maar u kunt tevens tegen geringe vergoeding een eigen (afgeschermde) parkeerplek huren (voor slechts € 49,50 per maand).

Ind. is als volgt: entree, meterkast met div. elektragr. en de garderode. De gang, waaraan het betegelde (zwevend)toilet, met wasbakje en de badkamer met douche cabine en badmeubel.

Via de gang bereikt u tevens de thans 2 (maar mogelijk 3) slaapkamers. De entree, gang, de huiskamer en de keuken zijn voorzien van een praktische keurige laminaatvloer. De woning is aanzienlijk verbeterd: nieuwe kozijnen en deuren en schilder- en stukwerk.

De lichte en ruime woonkamer biedt toegang tot het ruime zonnige balkon en de semi-open keuken.

De keuken is vv laminaatvloer, div.app.; waaronder een koel-/vries comb., Smeg gas/oven (5-pits), afzuigkap, magnetron, senseo app. en veel bergruimte dmv diverse kasten (enkele met onderverlichting). Vanuit de keuken heeft u toegang tot de wasruimte, waar thans de wasm.- en droger aansluiting en waar zich tevens de Intergas HR cv-ketel bevindt! Op de bg. nog beschikking over een berging (afmeting 2,10 x 2,8m).

Slaapkamer 1 en 2 beschikken over een royale kastenwand. Tevens de mogelijkheid om een 3e slaapk. van te maken.

De badkamer is netjes betegeld en vv badmeubel met laden, spiegel en douchecabine.

Winkelcentrum en busstation bevinden zich direct onderaan de flat! Servicekosten (via VVE):€ 149,-- pm

Kenmerken

Opp. woonkamer 23 m2
Verdiepingen 1
Slaapkamers 2
Lift Ja
Erfpacht Ja
Aantal toiletten 1
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Keuken type Halfopen
Aantal badkamers 1
Douchecabine Ja
In woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja
Vrij uitzicht Ja
Balkon 7 m
Verwarming Gas CV